Καθαρόαιμο αγόρασε ο Ντεπ στην μπαισέξουαλ ερωμένη του - iefimerida.gr

Καθαρόαιμο αγόρασε ο Ντεπ στην μπαισέξουαλ ερωμένη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που η Βανέσα Παραντί ψάχνει να βρει την κατάλληλη βίλα στο Λος Άντζελες για να στεγάσει εκείνη και τα παιδιά της, αποκαλύπτεται ότι ο Ντεπ όχι μόνο έχει σχέση με την Άμπερ Χέρντ, την συμπρωταγωνίστρια του στο Rum Diaries, αλλά της έχει αγοράσει ήδη και ένα άλογο.

Συχνή επισκέπτης στο ράντσο στο New Mexico -που μένει ο Ντεπ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του γουέστερν Lone Ranger- είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η 26χρονη Άμπερ Χέρντ.

Ενώ συγκεκριμένα το περιοδικό Globe επιμένει ότι ο Τζόνι της αγόρασε και ένα καθαρόαιμο για να κάνουν κάθε απόγευμα μαζί ιππασία.

Άλλωστε το άθλημα αυτό είναι και το αγαπημένο της Άμπερ, καθώς έχει μεγαλώσει στο Τέξας, ενώ έχει κατά καιρούς δηλώσει πόσο πολύ αγαπάει τα vintage αυτοκίνητα και τα μεγάλα όπλα.

Παρόλο που δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει στην εδώ και 14 χρόνια συντροφό του, Βανέσα Παραντί, η αλήθεια είναι ότι ο Τζόνι και η Άμπερ (η πιο διάσημη ίσως μπαισέξουαλ στο Χόλιγουντ) ταιριάζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ