Από τον babyface Κούτσερ στον πολλά βαρύ Μανγκανιέλο η Ντέμι Μουρ - iefimerida.gr

Από τον babyface Κούτσερ στον πολλά βαρύ Μανγκανιέλο η Ντέμι Μουρ

Από τον babyface Κούτσερ στον πολλά βαρύ Μανγκανιέλο η Ντέμι Μουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να δεινοπάθησε μέχρι να ξεπεράσει το διαζύγιο της με τον Άστον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ, ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει καταφέρει να ξαναβάλει τη ζωή της σε λογαριασμό, ενώ έχει βρει και νέο αμόρε, το οποίο μάλιστα είναι και σούπερ «καυτό».

Η διάσημη ηθοποιός, έχει αρχίσει να στέκεται για τα καλά στα πόδια της και οι δημόσιες εμφανίσεις της, με τελευταία αυτή στην αποφοίτηση της κόρης της Ταλούλα, το αποδεικνύουν περίτρανα.

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, ο λόγος που η Ντέμι κατάφερε να ανακάμψει από τον χωρισμό, είναι ο Τζο Μανγκανιέλο, ο σέξι λυκάνθρωπος του «True Blood», που έκανε την Ντέμι να ρωτάει «ο Άστον; Ποιος Άστον;».

Σύμφωνα με πηγές, η 49χρονη Μουρ και ο 35χρονος ηθοποιός ήταν συνέχεια μαζί στο πάρτι που ακολούθησε της πρεμιέρας της νέας ταινίας «That's My Boy», στις αρχές του Ιουνίου και από τότε είναι αχώριστοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ