Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του CNN-Turk για την Κρήτη - iefimerida.gr

Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του CNN-Turk για την Κρήτη

Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του cnn-Turk για την Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω του CNN Turk η Κρήτη πρόκειται να «ταξιδέψει» τουριστικά στην Τουρκία, εκπέμποντας μηνύματα ειρήνης, αλληλεγγύης και καλής γειτονίας.

Το ειδησεογραφικό τουρκικό κανάλι CNN-Turk, αποτελούμενο από μια ομάδα παραγωγής, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Φατίχ Τορκμένογλου, επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο μεγάλου τουριστικού αφιερώματος για την Κρήτη.

Το ταξιδιωτικό αφιέρωμα στην Κρήτη θα προβληθεί τον επόμενο μήνα στο δορυφορικό κανάλι με τέσσερις ωριαίες εκπομπές, μία για κάθε Περιφερειακή Ενότητα του νησιού.

Καλωσορίζοντας τον Τούρκο δημοσιογράφο, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι οι δύο χώρες μπορούν να λύσουν ειρηνικά τις όποιες διαφορές υπάρχουν, για την πρόοδο και την ανάπτυξη των δύο χωρών.

«Τους δύο λαούς τους ενώνουν περισσότερα σε σχέση με αυτά που τους χωρίζουν» επισήμανε ο κ. Αρναουτάκης προσθέτοντας: «Τις σχέσεις θα πρέπει να τις αναπτύξουμε προς όφελος της ειρήνης και των χωρών μας. Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί και περιμένουμε τους Τούρκους τουρίστες για διακοπές, άλλωστε πολλοί Έλληνες επιλέγουν τη γειτονική χώρα για διακοπές».

Ο Τούρκος δημοσιογράφος από την πλευρά του, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία και τις ομορφιές της Κρήτης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ