Φερέιρα: «Οι Έλληνες δεν συμπαθούν τους Γερμανούς - Είναι κακό το κλίμα» - iefimerida.gr

Φερέιρα: «Οι Έλληνες δεν συμπαθούν τους Γερμανούς - Είναι κακό το κλίμα»

Φερέιρα: «Οι Έλληνες δεν συμπαθούν τους Γερμανούς - Είναι κακό το κλίμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα σε σχέση με την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Οι Έλληνες δεν έχουν καμία συμπάθεια για τους Γερμανούς. Κάτι που ίσχυε διαχρονικά. Μάλιστα, πρόσφατα, οι Γερμανοί δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί φιλικό της Ελλάδας με την Ρουμανία στο έδαφός τους», είπε σε Μέσο της χώρας του ο Πορτογάλος τεχνικός, που θεωρεί την ομάδα του Λεβ φαβορί.

«Το κλίμα δεν είναι καλό μεταξύ των δύο χωρών, όμως δεν πιστεύω να επηρεάσει τους Έλληνες ή τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές αυτό», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο zerozero.pt.

Όσο για τα αγωνιστικά o κ. Φερέιρα δήλωσε πως «δεν μπορεί να γίνει σύγκριση της Γερμανίας με την Ελλάδα. Αυτή η Ελλάδα έχει λιγότερη ποιότητα από εκείνη που κατέκτησε το Euro 2004, είναι πιο αδύναμη, αλλά παλεύει περισσότερο, προσπαθεί πιο πολύ και δουλεύει σκληρότερα. Είναι μία ομάδα ικανή για όλα, ωστόσο για μένα, το ξεκάθαρο φαβορί είναι η Γερμανία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ