Κοριτσάκι ξύπνησε από κώμα επειδή άκουσε τραγούδι της Αντέλ! - iefimerida.gr

Κοριτσάκι ξύπνησε από κώμα επειδή άκουσε τραγούδι της Αντέλ!

Κοριτσάκι ξύπνησε από κώμα επειδή άκουσε Αντέλ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός 7χρονου κοριτσιού έπαιξε η Αντέλ χωρίς να το γνωρίζει, καθώς χάρη στο τραγούδι της «Rolling in the Deep», η μικρή συνήλθε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν επί μήνες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 7χρονη Σάρλοτ Νεβ, η οποία υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλο, δεν είχε καμία ελπίδα σωτηρίας.

Ωστόσο εκείνη τους διέψευσε πανηγυρικά, όταν ένα πρωί εντελώς αναπάντεχα ξύπνησε και άρχισε να χαμογελάει, όταν άκουσε στο ραδιόφωνο το «Rolling in the Deep» που ήταν το αγαπημένο της τραγούδι.

«Η Σάρλοτ άρχισε να χαμογελάει και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν η πρώτη φορά που αντέδρασε σε κάτι, από τη μέρα που έπεσε σε κώμα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της στην εφημερίδα Telegraph, προσθέτοντας ότι ήταν έτοιμη να την αποχαιρετήσει για πάντα, καθώς είχε χάσει κάθε ελπίδα.

Λίγες μέρες αργότερα η μικρή κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ενώ είναι έτοιμη να ξαναγυρίσει στο σχολείο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ