Στη φυλακή επειδή είχε οργασμό - iefimerida.gr

Στη φυλακή επειδή είχε οργασμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάτοικοι μιας ήσυχης γειτονιάς στο Newcastle της Αγγλίας, έχουν χάσει τον ύπνο τους εδώ και 3 χρόνια, εξαιτίας του "θορυβώδους" σεξ που κάνουν δύο γείτονές τους. Το... μαρτύριο ξεκίνησε το 2007, όταν μετακόμισαν στην περιοχή η Καρολάιν και ο Στιβ Καρτράιτ.Τον πρώτο καιρό, οι γείτονες περιορίστηκαν σε διακριτικές παρατηρήσεις, όμως η κατάσταση γινόταν όλο και χειρότερη! Έτσι αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημά τους στα δικαστήρια! Πρωτόδικα το δικαστήριο απαγόρευσε στους Κάρτράιτ να φωνάζουν δυνατά ενοχλώντας τους άλλους όταν κάνουν σεξ, απόφαση που δεν έγινε σεβαστή από το ζευγάρι. Οι κραυγές τους έγιναν ακόμη πιο δυνατές, οπότε ο Τζέρεμι Φρίντμαν, κάτοικος της περιοχής αποφάσισε να τους ηχογραφήσει και να προσκομίσει στο δικαστήριο τα πειστήρια του... εγκλήματος! Αμέσως μετά την ακρόασή του η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 εβδομάδων όχι στο ζευγάρι αλλά μόνο στην 48χρονη γυναίκα αφού οι δικές της φωνές ήταν εκείνες που δημιουργούσαν το πρόβλημα.

Η ανάλυση της ηχογράφησης έδειξε πως οι κραυγές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του σεξ, έφταναν τα 47 ντεσιμπέλ. Για να καταλάβετε το μέγεθος σας λέμε ότι ένα ήσυχο σπίτι τη νύχτα έχει 20 ντεσιμπέλ, όταν μιλάνε μεταξύ τους έξι άνθρωποι σε μια ήρεμη κουβέντα αναπτύσσονται 60 ντεσιμπέλ. Οι οδηγοί των κάμπριο αυτοκινήτων δέχονται 90 ντεσιμπέλ στα αυτιά τους όταν οδηγούν σ' έναν ήσυχο δρόμο, ένα τρυπάνι αγγίζει τα 110 ντεσιμπέλ κι ένα αεροπλάνο που απογειώνεται τα 130 ντεσιμπέλ!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι τα 30 ντεσιμπέλ είναι αρκετά για να προκαλέσουν προβλήματα στον ύπνο ενώ από τα 85 ντεσιμπέλ και πάνω οι γιατροί συμφωνούν ότι υπάρχει κίνδυνος για μόνιμη απώλεια ακοής!

Πηγή: Pyles.tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος φυλακή ντεσιμπέλ οργασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ