Η Μέρκελ θα πάει τελικά στο Γκντάνσκ για το Γερμανία-Ελλάδα - iefimerida.gr

Η Μέρκελ θα πάει τελικά στο Γκντάνσκ για το Γερμανία-Ελλάδα

Η Μέρκελ θα πάει τελικά στο Γκντάνσκ για το Γερμανία-Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλαξε γνώμη η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, και τελικά θα μεταβεί την Παρασκευή στον Γκντάνσκ της Πολωνίας για να παρακολουθήσει από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Γερμανίας-Ελλάδας για την πρόκριση στους «4» του Euro 2012.

Μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση της γερμανικής καγκελαρίας ότι η κυρία Μέρκελ δεν θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας της με τους 11 εκλεκτούς του Φερνάντο Σάντος, ο εκπρόσωπός της δήλωσε σήμερα ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα βρίσκεται στην εξέδρα του σταδίου την Παρασκευή, καθώς είναι γνωστό ότι είναι φανατική ποδοσφαιρόφιλη.

Στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να συναντηθεί και με τον Αντώνη Σαμαρά, αν μέχρι την Παρασκευή έχει ορκιστεί πρωθυπουργός και έχει μεταβεί και εκείνος στο Γκντανσκ για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Γερμανία, ο εκπρόσωπος της γερμανίδας καγκελαρίου δήλωσε ότι «η Παρασκευή είναι για ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ