Απίστευτες δουλειές που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτες δουλειές που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν [εικόνες]

Απίστευτες δουλειές που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ακούμε τη λέξη «δουλειά» έχουμε συνήθως στο μυαλό μας πολυάσχολους κοστουμαρισμένους κύριους μπροστά στον υπολογιστή του γραφείου τους. Πράγματι οι περισσότερες συνηθισμένες δουλειές είναι κάπως έτσι. Υπάρχουν όμως και ορισμένες πραγματικά ασυνήθιστες και απίθανες δουλειές που ελάχιστοι φαντάζονται κι ακόμα λιγότεροι τις γνωρίζουν.

1.Υπεύθυνος Ωτακουστής
Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ γι' αυτόν, αλλά ίσως έχει ακούσει αυτός για σας. Η δουλειά του έγκειται στο να ακούει και να βλέπει τι λέγεται για την εταιρία του.
Μισθός: $31,000 - $95,000

2. Διακοσμητής φαγητών
Το να στολίζεις τα γκουρμέ γεύματα των εστιατορίων και να φτιάχνεις πιάτα- έργα τέχνης για φωτογραφήσεις, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται μαγειρικές δεξιότητες, πολύ ταλέντο και τα κατάλληλα εργαλεία.
Μισθός: $26,000 - $77,000

Στονπαγκοσμιοποιημένοκόσμο των επιχειρήσεων,μια ολόκληρη βιομηχανίαέχειξεπηδήσειγύρω απότη μετεγκατάστασητων εργαζομένωναπό το ένα μέροςστο άλλο.Oισύμβουλοιτης παγκόσμιαςκινητικότητας,θαβοηθήσουν τους εργαζόμενους στην ομαλήμετάβασηστανέασπίτια τους-είτε είναιστην Μπανγκόκ και στο Βερολίνο, είτε στην αμέσως διπλανή πολιτεία.3.Σύμβουλος Παγκόσμιας Κινητικότητας

Μισθός: $29,000-$93,000

4.Γλωσσολόγος Υπολογιστών
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος βοηθάει τους υπολογιστές και τους ανθρώπους να επικοινωνούν μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργεί τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που μπορούν να μεταφράσουνι, να και να κατανοήσουν την ανθρώπινη γλώσσα.
Μισθός: $58,000 - $153,000

5. Greensman
Η δουλειά είναι αρκετά απλή: Είσαι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των διακοσμητικών φυτών - τόσο σε πραγματικούς όσο και ψεύτικους χώρους - σε ταινίες και σειρές.
Μισθός: $26,000 - $84,000

6.Εκπαιδευτής μικροβαρύτητας
Η δουλειά του είναι να εκπαιδεύει τους υποψήφιους πιλότους και αστροναύτες να λειτουργούν και να κινούνται σε μηδέν G. Ουσιαστικά στη συγκεκριμένη δουλειά κυριολεκτικά μαθαίνεις τους ανθρώπους να πετάνε.

7. Μελλοντιστές
Η δουλειά τους βασίζεται κατά το ήμισυ στην έρευνα αγοράς και και το άλλο μισό στη διορατικότητα. Οι προβλέψεις τους για τις μετοχές βοηθούν στον προσανατολισμό των μελλοντικών επιχειρηματικών αποφάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ