Αλαφούζος: «Αφαντος ο πρίγκηπας» - iefimerida.gr

Αλαφούζος: «Αφαντος ο πρίγκηπας»

UEFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τον πρίγκηπα Φεϊζάλ, ο οποίος φέρεται να είναι διατεθειμένος να βάλει λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Έχουμε βρει στοιχεία του, αλλά τον ίδιο δεν μπορούμε να τον βρούμε. Είναι άφαντος. Δεν έχουμε κατορθώσει να τον βρούμε. Έχει αναλάβει μία εταιρεία να τον φέρει σε επαφή μαζί μου. Έχουμε βρει γύρω γύρω κάποιους ανθρώπους, αλλά τον ίδιο πουθενά. Δεν εμφανίζεται. Εγώ ξέρω ότι αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάτι, έρχεσαι σε επαφή εσύ ο ίδιος με αυτόν που το έχει. Τι να πω; Κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται οι επιφυλάξεις μου για τη συγκεκριμένη ιστορία», δήλωσε ο κ. Αλαφούζος στην εφημερίδα «SportDay» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθούν λεφτά για τον νέο έλεγχο της UEFA.

«Προχωράμε με μεγάλο κόπο και προσπάθεια για να είμαστε εντάξει και στις νέες ημερομηνίες», ενώ για την εγχείρηση του Σεμπάστιαν Λέτο τόνισε: «Είναι σημαντικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και θα είμαστε στο πλευρό του. Έτσι κι αλλιώς η απόφαση να τον κρατήσουμε έχει ληφθεί πριν από το χειρουργείο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ