Στην Κίνα θα συνεχίσει και επισήμως την καριέρα του ο Ντρογκμπά - iefimerida.gr

Στην Κίνα θα συνεχίσει και επισήμως την καριέρα του ο Ντρογκμπά

Κίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας με την φανέλας της Σανγκάη Σενχούα μέσω γραπτής δήλωσής του στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Ο 34χρονος επιθετικός μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι είχε δεχτεί πολλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, όμως αποφάσισε να ενδώσει στο «βασιλικό» συμβόλαιο που του προσέφερε η κινεζική ομάδα και θα έχει διάρκεια έως το τέλος του 2014, ενώ οι αποδοχές του θα ανέρχονται πιθανότατα στις 200.000 λίρες εβδομαδιαίως.

«Σας ενημερώνω πως υπέγραψα συμβόλαιο με την κινεζική Σανγκάη Σενχούα για 2,5 χρόνια (έως το τέλος του 2014). Θα ενσωματωθώ στην ομάδα μέσα στον Ιούλιο. Σκέφτηκα όλες τις προτάσεις που δέχτηκα τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως πιστεύω ότι η Σενχούα είναι η σωστή κίνηση για μένα αυτή την στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντρογκμπά για την μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ