«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Μαϊάμι Χιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Μαϊάμι Χιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 104-98 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ και απέχουν μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα.

Η Οκλαχόμα κατάφερε να προηγηθεί με 17 πόντους (33-16) λίγο πριν την λήξη της πρώτης περιόδου, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα και μείωσαν στο καλάθι (33-32) με σερί 16-0, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους Θάντερ προηγούμενους με τρεις πόντους (49-46). Οι Χιτ πήραν τα ηνία του αγώνα στην τρίτη περίοδο διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα, ενώ στο τελευταίο 12λεπτο πήραν προβάδισμα ακόμη και επτά πόντων (90-83), το οποίο εξανέμισε ο συγκλονιστικός Ράσελ Γούεστμπρουκ, που πέτυχε συνολικά 43 πόντους.

Ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς στα μισά της περιόδου επηρέασε το Μαϊάμι, όμως ο «βασιλιάς» επανήλθε στο παρκέ και με τρίποντο τρία λεπτά πριν το τέλος, έδωσε προβάδισμα τριών πόντων (97-94), που ήταν αρκετό στους Χιτ για να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη. Εκτός του Τζέιμς, που είχε 29 πόντους, 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ, οι Ντουέιν Ουέιντ και Μάριο Τσάλμερς πέτυχαν 25 πόντους, ενώ για την Οκλαχόμα ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο μόνος που συνέβαλλε καθοριστικά στο επιθετικό παιχνίδι εκτός του Γουέστμπρουκ με 28 πόντους.

Το επόμενο και ίσως τελευταίο παιχνίδι της σειράς θα γίνει στην έδρα του Μαϊάμι το βράδυ της Πέμπτης και σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, αυτό θα είναι το δεύτερο πρωτάθλημα των Χιτ μετά από αυτό του 2006.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ