Πιο ακριβοπληρωμένη φέτος η Στιούαρτ- «Πάτωσαν» Τζολί, Θερόν και Άνιστον - iefimerida.gr

Πιο ακριβοπληρωμένη φέτος η Στιούαρτ- «Πάτωσαν» Τζολί, Θερόν και Άνιστον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 22χρονη Κρίστεν Στιούαρτ γίνεται η νεότερη ηθοποιός που ανεβαίνει στην πρώτη θέση της λίστας Hollywood's highest paid Αctresses του Forbes με συνολικά έσοδα 34,5 εκ. δολάρια. Προκαλώντας το «μίσος» όλων των 30άρηδων που εκθρόνισε.

1. Κρίστεν Στιούαρτ, 34,5 εκ. δολάρια

Όλοι συμφωνούν ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη κινηματογραφική σταρ. Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της προέρχεται από το Twilight.

2. Κάμερον Ντιαζ, 34 εκ. δολάρια

Η 40χρονη πλέον Κάμερον εκτοξεύτηκε από το πουθενά στην 2η θέση, εξαιτίας της αναπάντεχης επιτυχίας του Bad Teacher. Δεν αναμένεται να την διατηρήσει του χρόνου.

3. Σάντρα Μπούλοκ, 25 εκ. δολάρια

Αποτελεί έκπληξη, καθώς έχει να γυρίσει ταινία από το Blind Side του 2009. Επιλέγοντας να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική.

4. Αντζελίνα Τζολί, 20 εκ. δολάρια

Αισθητή η πτώση της Αντζελίνας, που πέρυσι ήταν πρώτη. Κρίμα γιατί έχει και ένα σκασμό στόματα να θρέψει.

5. Σαρλίζ Θερόν, 18 εκ. δολάρια

6. Τζούλια Ρόμπερτς, 16 εκ. δολάρια

7. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, 15 εκ. δολάρια

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της προέρχεται από διαφημίσεις αρωμάτων και ρούχων, καθώς και επίσης από τα δικαιώματα προβολής του Sex and The City.

8-9, Μέριλ Στρίπ και Κρίστεν Γουίγκ, 12 εκ. δολάρια

10. Τζένιφερ Άνιστον , 11 εκ. δολάρια

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως και οι 10 μαζί σταρ της λίστας έχουν συνολικά έσοδα της τάξεως των 200 εκ. δολαρίων. Ενώ, αντίστοιχα, οι top 10 άντρες πληρώνονται όλοι μαζί 361 εκ. δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ