Μόντι: Ο καθένας από εμάς κινείται σαν gps - Παίρνει συνεχώς μια νέα θέση - iefimerida.gr

Μόντι: Ο καθένας από εμάς κινείται σαν gps - Παίρνει συνεχώς μια νέα θέση

Μόντι: Ο καθένας από εμάς είναι σαν Gps - Παίρνει συνεχώς μια νέα θέση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεπεισμένος ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες η Ευρώπη θα πάρει αποφάσεις για την κρίση εμφανίστηκε ο ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι.

Κατά τη διάρκεια της σύνοδου κορυφής της ομάG20) στο Μεξικό, ο ιταλός πρωθυπουργός τόνισε πως μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες η Ευρώπη θα πάρει αποφάσεις για την κρίση. Καθένας από εμάς, κινείται σαν ένα Gps, λαμβάνοντας συνεχώς μια νέα θέση».

Παράλληλα υπογράμισε ότι σημαντικό ρόλογια την προσέγγιση των αποφάσεων αυτών, θα παίξει η τετραμερής συνάντηση Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Ισπανίας στις 22 του μηνός, στην Ρώμη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης «από τις εργασίες της G20 προέκυψε, όπως έπρεπε, η επίγνωση ότι η [κρίση χρέους στην] Ευρωζώνη είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά δεν είναι σίγουρα το μόνο στοιχείο έλλειψης ισορροπίας στην παγκόσμια οικονομία. Έστω και αν κάποιες χώρες έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από άλλες, οδεύουμε προς μια ουσιαστικότερη ολοκλήρωση».

Ο ιταλός πρωθυπουργός, τόνισε, τέλος, ότι «στο κείμενο συμπερασμάτων του G20 δεν θα υπάρξει, πιθανότατα, αναφορά στον έλεγχο των σπρεντ στην Ευρώπη και ούτε στην κατάσταση της Ισπανίας», ενώ επεσήμανε, για μια ακόμη φορά, ότι «η Ιταλία τάσσεται υπέρ της οικονομικής ανάκαμψης, μέσω της ενίσχυσης των δημοσίων επενδύσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ