Το μαγιό που προκάλεσε την οργή της θεάς Κάλι! - iefimerida.gr

Το μαγιό που προκάλεσε την οργή της θεάς Κάλι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οίκος μόδας Lisa Blue προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την επιλογή του να τυπώσει μαγιό με λογότυπο της θεάς Lakshmi. Το μαγιό που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας της Αυστραλίας απεικόνιζε μία φωσφορίζουσα εικόνα της θεάς των ινδουιστών. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν και το ανάθεμα του ινδουιστικού κόσμου έπεσε πάνω στο γνωστό οίκο μόδας με μορφή μουσώνα! Το επίμαχο μαγιό είχε τυπωμένο λογότυπο μπρος και πίσω και έβγαινε τόσο σε ολόσωμο όσο και σε μπικίνι εκδοχή. «Η θεά Lakshmi πρέπει να λατρεύεται σε ναούς, όχι να τυπώνεται σε μαγιό σε επιδείξεις μόδας για χάρη της απληστίας μιας εταιρίας», αναφέρει ο ομιλητής κατά τη συγκέντρωση διαδηλωτών στη Amritsar της Ινδίας.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν στα χέρια τους φωτογραφίες από το fashion show, έστελναν κατάρες και απειλές ενώ δεν δίστασαν να κάψουν μια αυστραλιανή σημαία! Μετά τα επεισόδια, η εταιρία αποφάσισε να αποσύρει το εν λόγω μαγιό, να διακόψει προς το παρόν την παραγωγή όλων των προϊόντων που παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας και να ζητήσει ταπεινά συγχώρεση. Άλλωστε όλοι για ένα καλό κάρμα ζούμε!

Πηγή: huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ