Η Ζιζέλ -για 8η χρονιά- το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ -για 8η χρονιά- το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η 32χρονη Βραζιλιάνα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας του Forbes δεν αποτελεί είδηση. Το εντυπωσιακό είναι ότι το εισόδημά της για την περίοδο Μάιος 2011-Μάιος 2012 ισούται με αυτό των επτά επόμενων μοντέλων στην λίστα.

Η εγκυρότατη λίστα του Forbes με τα πιο πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, που μόλις κυκλοφόρησε, δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα η σειρά είναι ως εξής

1, Ζιζέλ, Βραζιλία, 45 εκ. δολάρια

Παρότι έχει ήδη τριανταρίσει, παραμένει η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα. Μάλιστα, εξαιτίας διάφορων συνεργασιών με εταιρίες ρούχων, αξεσουάρ και καλλυντικών που έχει κάνει (τα οποία και σχεδιάζει και προμοτάρει), αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο το εισόδημά της τα επόμενα χρόνια.

2, Κέιτ Μός, Αγγλία, 9, 2 εκ. δολάρια

Στην δύση, πλέον, της καριέρας της, η 36χρονη Αγγλίδα συνεχίζει να αποτελεί το πρόσωπο εταιριών όπως Longchamp, Mango, Rimmel και Vogue Eyewear.

3, Ναταλιά Βοντιάνοβα, Ρωσιά, 8,6 εκ. δολάρια

Παρότι δεν χρειάζεται να δουλεύει καθόλου -ένεκα του γάμου της με Βρετανό δισεκατομμυριούχο-, η 30χρονη Ρωσίδα τα πάει μια χαρά πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες όπως αυτές των Guerlain και Calvin Klein Euphoria και σχεδιάζοντας συλλογές εσωρούχων για την Etam και παπουτσιών για το Centro.

4, Αντριάνα Λίμα, Βραζιλία, 7,3 εκ. δολάρια

100η στην Forbes' Celebrity 100 list και με περισσότερους facebook followers από κάθε άλλο μοντέλο, η 31χρονη αντίζηλος της Γκιζέλ αναμένεται να διατηρηθεί σταθερή στην λίστα (και ενδεχομένως να ανέβει ακόμη πιο ψηλά) τα επόμενα χρόνια.

5. Ντούτζεν Κρόες, Ολλανδία, 6,9 εκ. δολάρια

6, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Βραζιλιά, 6,6 εκ. δολάρια

7, Μιράντα Κερ, Αυστραλία, 4 εκ. δολάρια

8, Λάρα Στόουν, Ολλανδία, 3,8 εκ. δολάρια

9, Κάρολιν Μέρφι, ΗΠΑ, 3,5 εκ. δολάρια

10. Κάντις Σουανπολ, Νότια Αφρική, 3,1 εκ. δολάρια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ