Τέλος εποχής: Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς το ταλέντο του Τσάρλι Σιν - iefimerida.gr

Τέλος εποχής: Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς το ταλέντο του Τσάρλι Σιν

Τέλος εποχής: Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς το ταλέντο του Τσάρλι Σιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μεγάλο κενό θα αφήσει στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία η απόφαση του Τσάρλι Σιν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αφιερώσει όλο το χρόνο του από δω και πέρα στα πέντε παιδιά του.

Όπως δήλωσε στους New York Times ο 46χρονος ηθοποιός, η επόμενη δουλειά του, δηλαδή η τηλεοπτική σειρά Anger Management, θα είναι και η τελευταία. «Όταν αποσυρθώ από αυτή τη δουλειά, θα πηγαίνω σε αγώνες ποδοσφαίρου και σε λούνα παρκ με τους γιους μου. Είμαι στον χώρο εδώ και 30 χρόνια. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Είμαι ευγνώμων, έχω τη ζωή των ονείρων μου αλλά έχω βαρεθεί να υποκρίνομαι, να προσποιούμαι πως είμαι κάποιος άλλος», ανέφερε συγκεκριμένα.

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν όντως ο Τσάρλι θα τηρήσει την απόφασή του ή αν θα βρίσκεται στην επόμενη λίστα του iefimerida με τους διάσημους που είπαν ότι τα παρατάνε, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ