Το υπέροχο γκολ του Μπαλοτέλι και ο οργισμένος πανηγυρισμός του [βίντεο] - iefimerida.gr

Το υπέροχο γκολ του Μπαλοτέλι και ο οργισμένος πανηγυρισμός του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκκεντρικός Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Ιταλία επί της Ιρλανδίας, που εξασφάλισε στην «σκουάντρα ατζούρα» την πρόκριση στους «8» του Euro 2012, όμως δεν συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για το τέρμα που σημείωσε, αλλά για τον οργισμένο πανηγυρισμό του.

Ο 21χρονος επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό και κατάφερε να σκοράρει στο 90' με πανέμορφο τρόπο, όμως το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός σε αντίθεση με τι είχε γίνει στους προηγούμενους αγώνες της διοργάνωσης, τον εκνεύρισε και προσπάθησε να κάνει μία χειρονομία προς τον πάγκο των Ιταλών, ενώ κάτι πήγε να πει προς άγνωστη κατεύθυνση. Την φωτιά που πήγε να ανάψει έσβησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι άμεσα, που έκλεισε το στόμα του συμπαίκτη του και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί για να τον ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ