Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8 [εικόνες] - iefimerida.gr

Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Δευτέρα, η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά το πολλά υποσχόμενο Surface, ένα tablet που έρχεται να ταράξει τα νερά, καθώς και το θρόνο της Αpple, φιλοδοξώντας να αντικαταστήσει το iPad.

Η νέα αυτή συσκευή, δεν ξεπερνά τα 9.3 χιλιοστά σε πάχος, ενώ η οθόνη υψηλής ευκρίνειας είναι διαγωνίου 10,6 ιντσών. Το tablet θα βασίζεται στο λογισμικό της Microsoft Windows 8 ή στα Windows RT, ενώ η καινοτομία της έγκειται στο ότι διαθέτει δύο θύρες USB, προκειμένου να μπορεί να συνδεθεί με εκτυπωτές και άλλες εξωτερικές συσκευές.

Επίσης είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες, στο μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής και θα είναι διαθέσιμο με μνήμη 64 ή 128 Gigabytes. Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο ώστε να είναι ελαφρύ και ανθεκτικό στα γδαρσίματα.

Ένα «πρωτοποριακό» στοιχείο του Surface είναι το κάλυμμα της υψηλής ευκρίνειας οθόνης που είναι αναπόσπαστο στοιχείο της νέας ταμπλέτας, και χρησιμοποιείται και ως πληκτρολόγιο. Με αυτόν τον τρόπο η νέα ταμπλέτα της Microsoft χρησιμοποιείται και ως laptop, χάρη στην ενσωματωμένη βάση στήριξης που υπάρχει στο πίσω μέρος της συσκευής!

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία διάθεσης ή την τιμή του tablet στην αγορά, όμως ο Μάϊκλ Γκαρτενμπεργκ, αναλυτής της Gartner, εκτιμά οτι θα κυμαίνεται γύρω στα 600 με 1000 δολάρια.

Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8  [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8  [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8  [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Surface: To πρώτο tablet της Microsoft έρχεται με Windows 8  [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple iPad Microsoft tablet συσκευή Windows 8 ανταγωνιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ