Καρντάσιαν: «Η μαμά μου άρχισε να μου δίνει αντισυλληπτικά στα 14 μου» - iefimerida.gr

Καρντάσιαν: «Η μαμά μου άρχισε να μου δίνει αντισυλληπτικά στα 14 μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια του 2ου μέρους της συνέντευξης που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε το πόσο «προοδευτική» ήταν η μητέρα της, Κρις Τζένερ, η οποία -μόλις της είπε ότι σκέφτεται να κάνει σεξ- άρχισε να της δίνει αντισυλληπτικά.

Η κίνηση αυτή της μητέρας της, το να αρχίσει να της δίνει αντισυλληπτικά μόλις η ορεξάτη 14 1/2 ετών Κιμ της είπε ότι σκέφτεται να κάνει σεξ με το επί δυο χρόνια αγόρι της, όντως εμπόδισε την Καρντάσιαν από το να έχει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Όπως δηλαδή συμβαίνει σε πολλές συνομήλικες της.

Αλλά δεν κατάφερε να την εμποδίσει από το να «ξεδιπλώσει» τις ορέξεις της στο διαβόητο sex tape που και την έκανε διάσημη και της έφερε ένα χαρτζιλίκι 5 εκ. δολαρίων (από την μήνυση που έκανε στην εταιρία παραγωγής).

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η ακριβής στιχομυθία, όπως την θυμάται η Κιμ «Της είπα 'Θα κάνω ή νομίζω ότι θέλω να κάνω σεξ'. Οπότε εκείνη μου απάντησε 'Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνουμε, θα αρχίσεις να παίρνεις αντίσυλληπτικά´».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ