Με σκλήρυνση κατά πλάκας διαγνώστηκε ο γιος του Όζι Όσμπορν - iefimerida.gr

Με σκλήρυνση κατά πλάκας διαγνώστηκε ο γιος του Όζι Όσμπορν

Με σκλήρυνση κατά πλάκας διαγνώστηκε ο γιος του Όζι Όσμπορν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αστέρας των ριάλιτι Τζακ Όσμπορν, γιος του διάσημου ρόκερ Όζι Όζμπορν και της κριτή του «Αμερική Έχεις Ταλέντο» Σάρον Όσμπορν, διαγνώστηκε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ο 26χρονος Τζακ, ο οποίος τον Απρίλιο απέκτησε μια κόρη, την Περλ, με την αρραβωνιαστικιά του Λίζα Στέλι, το πληροφορήθηκε δύο εβδομάδες μετά την γέννησή της. «Ήμουν απλώς θυμωμένος και απελπισμένος και συνεχώς σκεφτόμουν γιατί τώρα», είπε ο Όσμπορν στο περιοδικό.

Ο Τζακ είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά του Όζι και της Σάρον Όσμπορν, ο οποίος έγινε γνωστός ως επαναστατημένος έφηβος μαζί με την αδελφή του Κέλι από το ριάλιτι σόου του MTV, «Οι Όσμπορν», το 2002.

Ο Τζακ έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε θεραπεία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το 2005 απέκτησε την δική του εκπομπή «Τζακ Όσμπορν: Εθισμένος στην Αδρεναλίνη», στην οποία ταξίδευε ανά τον κόσμο κι έκανε extreme sports.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ