Η βουλευτής-οδοντογιατρός του Μπερλουσκόνι γυρίζει «ροζ» ταινία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βουλευτής-οδοντογιατρός του Μπερλουσκόνι γυρίζει «ροζ» ταινία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Μινέττι, η 26χρονη οδοντίατρος που ανακάλυψε το 2009 ο Μπερλουσκόνι, ανάδειξε σε βουλευτή, περιφερειακή σύμβουλο και -πιο σημαντικό- στην γυναίκα που του προμήθευε κορίτσια για τα περίφημα πάρτι του (όπου του έκανε και στριπτίζ ντυμένη καλόγρια), αποφάσισε να παρατήσει την πολιτική. Αιτία μια πολύ δελεαστική πρόταση που είχε για να παίξει σε «ροζ» ταινία.

«Από την στιγμή που μπήκα στην πολιτική μόνο προβλήματα είχα. Πριν από λίγες μέρες μου έκαναν πρόταση για να παίξω σε ροζ ταινία και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πω ναι».

Αυτή είναι η δήλωση στο περιοδικό Diva e Donna που ενθουσίασε κάθε Ιταλό, καθώς η 26χρονη οδοντίατρος από το Σαν Ραφαέλε (και πρώην χορεύτρια) αποτελεί -από το 2009 που εμφανίστηκε στην ιταλική πολιτική σκηνή- μια από τις γυναίκες για την οποία όλοι κάνουν βρώμικες σκέψεις.

Ειδικότερα μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι όχι μόνο η τέως περιφερειακή σύμβουλος είναι εκείνη που σύστησε στον Σίλβιο την ανήλικη Ρούμπιο και γενικά ήταν η «ψυχή» των πάρτι του, αλλά ότι φρόντιζε να του κάνει στριπτίζ ντυμένη καλόγρια.

Μένοντας -σύμφωνα με χθεσινή δήλωση 20χρονης μοντέλας στην εισαγγελία Μιλάνου- «εντελώς γυμνή, φορώντας μόνο τις γόβες της».

Το γεγονός ότι περίμενε 24 ώρες μέχρι να διαψεύσει την είδηση στην εφημερίδα Il Messagero, καθώς επίσης και ότι όταν ρωτήθηκε από το Vanity Fair σχετικά είπε αρχικά «κανένα σχόλιο», δείχνουν ότι υπάρχει σίγουρα καπνός και ενδεχομένως και φωτιά εδώ.

Έτσι και αλλιώς τα εμβάσματα από τον «μπαμπά» Σίλβιο έχουν εδώ και καιρό στερέψει. Ίσως γιατί ο πρώην πρωθυπουργός πληγώθηκε όταν πληροφορήθηκε από καταθέσεις μαρτύρων ότι «Ενώ μπροστά του τον έλεγε ''έρωτα της ζωής μου', από πίσω του έλεγε ότι έχει πεσμένο πισινό». Οπότε και το κορίτσι κάπως πρέπει να βγάλει το ψωμί της.

Ενώ πλέον δεν έχει και πρόβλημα να βγαίνει και να δηλώνει τι αληθινά πιστεύει για τον πρώην μέντορά της «Δεν μου καίγεται καρφί αν είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Για μένα είναι ένας γέρος και τίποτα άλλο. Ένας άντρας που μου κατάστρεψε τη ζωή».


«ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ