O Πολύδωρας παρέδωσε στον Παπούλια τα αποτελέσματα των εκλογών - iefimerida.gr

O Πολύδωρας παρέδωσε στον Παπούλια τα αποτελέσματα των εκλογών

O πρόεδρος της Βουλής παρέδωσε στον Παπούλια τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βύρων Πολύδωρας έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλία και του παρέδωσε τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών τις 17ης Ιουνίου. Ο κ.Παπούλιας υποδέχθηκε τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής με τη φράση «δεν υπάρχει μακάρι αλλά είναι κατηγορική προσταγή πλέον».

Ο κ.Πολύδωρας είχε πει «μακάρι να σχηματισθεί κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν» είπε ο κ. Πολύδωρας και πρόσθεσε ότι οι εκλογές διεξήχθησαν με άψογο τρόπο.

Ο κ. Πολύδωρας παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια το επίσημο πρακτικό των αποτελεσμάτων που του είχε δώσει νωρίτερα ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης.

Πριν από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Βουλής, ο Κάρολος Παπούλιας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη.

Στη συνέχεια ο Κάρολος Παπούλιας έκανε δεκτό τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, ο οποίος θα υποβάλλει την παραίτηση της κυβέρνησης και τη δική του και στις 12.30 θα καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για να του δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ