Η Αλεξανδράτου σε εβδομάδα ελληνικού «ερωτισμού» στο Παρίσι - iefimerida.gr

Η Αλεξανδράτου σε εβδομάδα ελληνικού «ερωτισμού» στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δρόμοι του Παρισιού και των υπόλοιπων γαλλικών πόλεων έχουν γεμίσει από διαφημιστικά μπάνερ που διαφημίζουν την νέα ταινία της Τζούλιας, η οποία παρακινεί το γαλλικό κοινό να μας δώσει μια «χείρα βοήθειας». Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον της ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ.

Οι κάτοικοι του Παρισίου έχουν την «χαρά» να ξεκινούν την εβδομάδα τους βλέποντας παντού διαφημιστικά για την νέα πορνο-ταινιά της Αλεξανδράτου, με μήνυμα «Βοηθήστε την Ελλάδα, πορνό 100% ελληνικό». Ενώ ταυτόχρονα -σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος- διαφημίζεται και η εβδομάδα ελληνικού ερωτικού βίντεο.

Όλα λίγες μέρες μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε εναντίον της ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ για την υπόθεση των ερωτικών DVD και το γεγονός ότι εκείνη δήλωσε πως επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές (άρα δεν εισέπραξε αμοιβή), ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό, βάσει του οποίου η αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.

Αν τελικά -μετά την έρευνα του ανακριτή- βρεθεί ένοχη θα κριθεί προφυλακιστέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ