Ξεκινά η υποβολή των μηχανογραφικών - iefimerida.gr

Ξεκινά η υποβολή των μηχανογραφικών

Ξεκινά η υποβολή των μηχανογραφικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό σήμερα και μέχρι τις 5 Ιουλίου οι υποψήφιοι φοιτητές για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ θα πρέπει να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία, με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα οι μαθητές θα πρέπει να μπουν στη σελίδα exams.minedu.gov.gr του υπουργείου και να υποβάλουν την αίτηση τους. Η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας Ευφροσύνη Κιάου έχει ανακοινώσει ότι οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στο τελευταίο πενθήμερο Ιουνίου, ενώ στο τέλος Αυγούστου, όπως πάντα, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις.

Για την εφαρμογή της διαδικασίας οι υποψήφιοι έχουν κληθεί να προσέλθουν μέχρι τις 22 Ιουνίου στα λύκεια για να πάρουν τον κωδικό ασφαλείας (password) για τα μηχανογραφικά τους δελτία, όπως επίσης και τα παιδιά πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ. που δεν τα προμηθεύτηκαν τον Μάιο.

Με αυτό το password και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων οι υποψήφιοι θα μπορούν να επεξεργάζονται και τελικά να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ