Ρεχάγκελ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσει η Γερμανία την Ελλάδα» - iefimerida.gr

Ρεχάγκελ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσει η Γερμανία την Ελλάδα»

Οτο Ρεχάγκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα είναι μία ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί ειδικά στα προημιτελικά ήταν η προειδοποίηση που απεύθυνε ο Οτο Ρεχάγκελ προς την εθνική Γερμανίας ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εκθείασε την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Εθνικής, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Γιώργο Καραγκούνη. «Αυτή την Εθνική δεν πρέπει να την υποτιμήσει η Γερμανία και ειδικά στα προημιτελικά. Μάχεται το ίδιο καλά όπως πριν από 8 χρόνια, έχει απίστευτο πάθος και ταυτόχρονα είναι εξαιρετική στην αμυντική της λειτουργία. Εχει ένα εξαιρετικό δίδυμο με Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο», δήλωσε αρχικώς ο 73χρονος τεχνικός στην Bild και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του αρχηγού της Εθνικής από τον προημιτελικό:

«Ημουν εννέα χρόνια προπονητής εκεί. Η ομάδα έχει αλλάξει, αλλά ο αρχηγός είναι ο ίδιος, ο Καραγκούνης, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Ρωσίας. Κρίμα για αυτόν αλλά και για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που είναι εκτός λόγω τιμωρίας», ενώ θυμήθηκε την πορεία της Ελλάδας στο Euro 2004: «Τότε ήταν η Πορτογαλία, όμως εμείς ως αουτσάιντερ κάναμε τη διαφορά και δώσαμε μεγάλη χαρά στους Ελληνες. Αυτή η πρόκριση φέρνει ευτυχία στη χώρα που περνά δύσκολες στιγμές. Η επιτυχία έχει ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία των Ελλήνων. Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ