Προβάδισμα για Μαϊάμι στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Προβάδισμα για Μαϊάμι στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν 91-85 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και προηγούνται με 2-1 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Το Μαϊάμι διατηρούσε ένα ισχνό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, με την Οκλαχόμα να κάνει ένα επιθετικό ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο και να παίρνει διαφορά 10 πόντων, την οποία όμως δεν διατήρησε για πολύ, μια και απάντησαν οι γηπεδούχοι με δικό τους επιθετικό κρεσέντο και προηγήθηκαν με ένα καλάθι διαφορά στο τέλος του τρίτου 12λεπτου (69-67). Στην τελευταία περίοδο η Οκλαχόμα αν και βρέθηκε να χάνει με επτά πόντους (84-77), μείωσε στον πόντο (86-85) ενάμισι λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έφυγε ηττημένη από το Μαϊάμι.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο συνήθης ύποπτος ΛεΜπρόν Τζέιμς με 29 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ είχε 25 πόντους. Στον αντίποδα ο Κέβιν Ντουράντ με 25 πόντους προσπάθησε περισσότερο για τους Θάντερ. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στην έδρα των Χιτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ