«Έγινε και αυτό. Έχασα το χιούμορ μου», δηλώνει ο Καπουτζίδης - iefimerida.gr

«Έγινε και αυτό. Έχασα το χιούμορ μου», δηλώνει ο Καπουτζίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο αγαπημένος σεναριογράφος. Ο οποίος και μίλησε για το πως δεν μπορεί με τίποτα να βρει κωμική διάσταση σε αυτό που περνάμε.

«Δεν θα ήθελα. Γιατί θέλω να γράψω κωμωδία. Αλλά δεν μπορώ να την δω και τόσο κωμικά αυτή την περίοδο. Έγινε και αυτό, έχασα το χιούμορ μου. Χρειάστηκε να γίνουν όλα αυτά για να πως πως το έχασα. Δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω». Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη όταν τον ρώτησε η Πόπη Τσαπανίδου αν γράφει καινούργιο σίριαλ, εμπνευσμένο ίσως από την περιρρέουσα κατάσταση.

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε «Καινούργιο σίριαλ για να δείτε λίγο δύσκολο. Άντε και να το γράψω. Ποιος θα το γυρίσει; Θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή».

Ουσιαστικά η τηλεόραση είναι -δικαιολογημένα, όπως είναι πλέον τα πράγματα- το τελευταίο που απασχολεί τον δημιουργό του Πάρα Πέντε «Θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Στην τηλεόραση τα όνειρά μου, πάνω κάτω, έγιναν πραγματικότητα και είμαι πανευτυχής που μπόρεσα και το κατάφερα. Πάμε για άλλα τώρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ