Η Καρντάσιαν μιλάει στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το sex tape της - iefimerida.gr

Η Καρντάσιαν μιλάει στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το sex tape της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτα μίλησε στην Όπρα για το διαζύγιο και το sex tape της. Στην συνέχεια αποκάλυψε στους Sunday Times ότι έχει εμμονή με την καθαριότητα. Και στο ενδιάμεσο βγήκε βόλτα με τον Κέιν Γουέστ και την Λαμποργκίνι του. Και όλα αυτά μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

«Αυτός είναι ο τρόπος που με γνώρισε ο κόσμος. Ήταν αρνητικός, οπότε αισθάνθηκα ότι χρειάζεται να δουλέψω 10 φορές περισσότερο για να κάνω τον κόσμο να με δει όπως πραγματικά είμαι». Αυτή ήταν η απάντηση της Κιμ στη Όπρα όταν την ρώτησε αν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα αν δεν έχει κάνει το διαβόητο sex tape της το 2007.

Κατά τα άλλα η Καρντάσιαν δήλωσε πως το sex tape ήταν μια ταπεινωτική εμπειρία για εκείνη, ότι ευτυχώς που δεν ήταν ζωντανός ο πατέρας της να την δει και πως πλέον είναι πολύ διαφορετικός άνθρωπος.

Επίσης αρνήθηκε αυτό που πιστεύει ο κόσμος, ότι δηλαδή ο 72 μερών γάμος με τον Κρις Χάμφρις ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο, λέγοντας ότι «Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι ερωτεύομαι παράφορα. Αλλά με τον Κρις δεν είχαμε περάσει ούτε μια εβδομάδα μαζί στο ίδιο σπίτι πριν παντρευτούμε. Όταν μείναμε μαζί, κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτός που περίμενα».

Τέλος, στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό των Sunday Times (κάπου δηλαδή που δεν θα περίμενες ποτέ να την δεις) μίλησε για την εμμονή της με την καθαριότητα λέγοντας «Δεν μπορώ να κάνω ντους αν το μπάνιο δεν είναι πεντακάθαρο. (...) Έχω μια καθαρίστρια που έρχεται 3 φορές την εβδομάδα, αλλά καθαρίζω κάθε μέρα και μόνη μου (...). Ότι τρώω μου το φέρνουν μέσα σε ειδικά αποστειρωμένα σακουλάκια που τα αποθηκεύω στο ψυγείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ