Στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν να καθαρίσει η πρωτιά -Αγωνία για το ποιοί εκλέγονται - iefimerida.gr

Στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν να καθαρίσει η πρωτιά -Αγωνία για το ποιοί εκλέγονται

Στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν να καθαρίσει η πρωτιά -Αγωνία για το ποιοί εκλέγονται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων είναι στο ΠΑΣΟΚ. Στον 6ο όροφο της Ιπποκράτους, από τις 5 το απόγευμα συνεδριάζουν οι κορυφαίοι (Φώφη Γεννηματά, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Αννα Διαμαντοπούλου, Μίμης Ανδρουλάκης, Πέτρος Ευθυμίου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο επιχειρώντας να διαγνώσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν στις δηλώσεις τους.

Στο δεύτερο όροφο, οι στενοί συνεργάτες του κ. Βενιζέλου κύριοι Γιάννης Δατσέρης, Στέλιος Αγγελούδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Χρήστος Πρωτόπαππας, Βαγγέλης Αργύρης και η κυρία Χριστίνα Μανωλοπούλου έκαναν τις αριθμητικές πράξεις για τις έδρες που κερδίζονται και αυτές που χάνονται.

Η πρώτη εικόνα που περνούσαν προς τα έξω ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ «διασώζεται» υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες και την τρομακτική πίεση που δέχθηκε από την προεκλογική πόλωση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ωστόσο, υπήρχαν πληροφορίες ότι έγινε έντονη συζήτηση για τη νέα εκλογική υποχώρηση του Κινήματος, ίσως προάγγελος αμφισβήτησης επιλογών της ηγεσίας. Δεν είναι τυχαίο πάντως πως στο ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσαν με αγωνία την εμφάνιση του Θόδωρου Πάγκαλου στη ΝΕΤ με ορισμένους να προεξοφλούν ότι εφόσον έθετε θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας Βενιζέλου θα υπήρχε άμεση διαγραφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ