Ορφανός: Με μια διαφήμιση ρεφάρισα σαν να έκανα πέντε σειρές μαζί - iefimerida.gr

Ορφανός: Με μια διαφήμιση ρεφάρισα σαν να έκανα πέντε σειρές μαζί

Ορφανός: Με μια διαφήμιση ρεφάρισα σαν να έκανα πέντε σειρές μαζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρήματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις είναι τα οφέλη που αποκόμισε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός από την περίφημη διαφήμιση του... Κίτσου.

Μιλώντας στο Τηλέραμα, ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω της δημοφιλούς σειράς «Το Νησί» αναγνωρίζει ότι αν και «είναι κουραστικό να περπατάς στο δρόμο και να σου φωνάζουν ''Κίτσοοοοοοοοο, ρε Κίτσοοοοοοο''» τα οφέλη που αποκόμισε από τη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι αρκούντως ικανοποιητικά.

Οπως ο ίδιος λέει και χρήματα έβγαλε και προτάσεις δέχθηκε, αλλά και το περιθώριο να εξαργυρώσει την επιτυχία του σε καλλιτεχνικές επιλογές. «''Αγόρασα'' καλλιτεχνική ελευθερία» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Ορφανός, παραδέχεται ότι δεν μπορείς να είσαι αχάριστος σε καιρούς «χαλεπούς» όπως τους χαρακτηρίζει, ενώ τονίζει ότι παρά το το χιτ της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», κανείς δεν του ζήτησε στη συνέχεια να κάνει τηλεόραση. «Με μια διαφήμιση, λοιπόν, ρεφάρισα, σαν να έκανα πέντε σειρές μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ