Παπαρήγα: Από πλαστό λογαριασμό του ΚΚΕ στο «twitter»,λένε ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνα] - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Από πλαστό λογαριασμό του ΚΚΕ στο «twitter»,λένε ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνα]

Παπαρήγα: Από πλαστό λογαριασμό του ΚΚΕ στο «twitter»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καταγγελία ότι μέσα από λογαριασμό του Twitter, που παρουσιάζεται ως επίσημος λογαριασμός της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ΄, εμφανίζεται ανάρτηση η οποία καλούσε το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ! έκανε η Αλέκα Παπαρήγα.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο Περιστέρι η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα για να βρεθεί ο δράστης και κάλεσε τους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος να επαγρυπνούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενεργείται αστυνομική ψηφιακή έρευνα για να εντοπισθεί ο κάτοχος του πλαστού λογαριασμού, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην εκλογική νομοθεσία.

Παπαρήγα: Από πλαστό λογαριασμό του ΚΚΕ στο «twitter»,λένε ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

"Καταγγέλλουμε ότι ο χαφιέδικος λογαριασμός του Twitter, που παρουσιάζεται ως ΄επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ΄ και τον οποίο πολλές φορές έχει καταγγείλει το ΚΚΕ και ο ΄Ριζοσπάστης΄, αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ!

Η αρμόδια εισαγγελική αρχή έχει υποχρέωση να επέμβει αμέσως.

Καλούμε τους κομμουνιστές, τους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος να επαγρυπνούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες γιατί είναι πιθανό μέχρι τότε να ακούσουν διάφορα ψέματα και προβοκάτσιες".

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ