Φερνάντο Σάντος: Eίναι ώρα όλοι σας να δείξετε στους Έλληνες σεβασμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Φερνάντο Σάντος: Eίναι ώρα όλοι σας να δείξετε στους Έλληνες σεβασμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν απο λίγες ημέρες, ο Φερνάντο Σάντος είχε πει: «Εγώ είμαι πιο Έλληνας από όλους τους Ελληνες»! Και χθες αμέσως μετά τον θρίαμβο επί της Ρωσίας, ο...Έλληνας απ την Πορτογαλία απέδειξε ότι η παρουσία του στο πάγκο της Εθνικής, ανυψώνει ακόμα περισσότερο την περηφάνια που μας γεμίζει αυτή η ομάδα.

Στην συνέντευξή του, σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου «αν παίξαμε για να αποδείξουμε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Ελληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο» η απάντηση του ο προπονητή της Εθνικής ομάδας ήταν αποστομωτική:

«Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Γι' αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ