Αλκίνοος Ιωαννίδης: Φασίστες, νεοναζί, στρατολάγνοι στεγάζονταν σε ΝΔ και ΛΑΟΣ - iefimerida.gr

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Φασίστες, νεοναζί, στρατολάγνοι στεγάζονταν σε ΝΔ και ΛΑΟΣ

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Φασίστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, τους γερμανοτσολιάδες, τους φασίστες, τους χουντικούς, αλλά και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα προτιμούσε την άνοδο της Αριστεράς, μίλησε σε συνέντευξή του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Μιλώντας στην Ελευθεροτυπία, δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε: «Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν με ξαφνιάζει. Ποτέ δεν πίστεψα πως οι ταγματασφαλίτες, οι γερμανοτσολιάδες, οι φασίστες, οι νεοναζί, οι στρατολάγνοι, οι ΕΟΚΑβηταζήδες, οι Χίτες και οι χουντικοί ήταν πολύ λιγότεροι σ΄ αυτόν το τόπο».

«Στεγάζονταν αλλού, ας πούμε στη ΝΔ ή στο ΛΑΟΣ. Οι Χρυσαυγίτες προετοιμάζονταν χρόνια. Τώρα που αγριεύει κι άλλο το πράμα ήρθε η ώρα τους να ακουστούν. Κι αυτό το φροντίζουν ανάμεσα σε άλλους διάφοροι δημοσιογράφοι που το παίζουν έκπληκτοι και αηδιασμένοι, ενώ ανεβάζοντας την τηλεθέαση και κατεβάζοντας το επίπεδο της ζωής μας, απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι οι ίδιοι,τους προσκαλούν στις εκπομπές τους», πρόσθεσε.

Τέλος, σχετικά με την άνοδο των ποσοστών της Αριστεράς, σχολίασε: «Θα προτιμούσα η άνοδος της αριστεράς να προκύπτει από την εξέλιξη της κοινωνίας κι όχι τη διάλυσή της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ