Επίθεση από Χρυσαυγίτες σε εκλογικά περίπτερα καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ - iefimerida.gr

Επίθεση από Χρυσαυγίτες σε εκλογικά περίπτερα καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Επίθεση από Χρυσαυγίτες σε εκλογικά περίπτερα καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κοινή ανακοίνωσή τους, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλουν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα εκλογικά περίπτερα τους στα Άνω Λιόσια και καλούν τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά κάθε φαινόμενο φασιστικής τρομοκρατικής βίας, να περιφρουρήσουν το αυτονόητο δικαίωμα στην πολιτική δράση, να τους απομονώσουν και να τους καταδικάσουν και πολιτικά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ομάδα κρούσης 25-30 Χρυσαυγιτών με μηχανές επιτέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων. Αφού κύκλωσαν την πλατεία φωνάζοντας συνθήματα όπως «ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κ.ά. αποβιβάστηκαν από τις μηχανές τους και, βρίζοντας απειλώντας και κραδαίνοντας λοστούς, μαχαίρια, σιδερογροθιές και κάθε λογής επικίνδυνο εξοπλισμό, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των μελών και φίλων τους.

Ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη παρακολουθούσε διακριτικά κι απαθής τις απειλές και τους προπηλακισμούς τους από απόσταση 30 μέτρων για να μπουν τελικά 2 αστυνομικοί μπροστά τους παρακαλώντας τους να αποχωρήσουν. Φεύγοντας οι Χρυσαυγίτες κατέστρεψαν το μοναδικό άλλο περίπτερο κόμματος που υπάρχει στην πλατεία, αυτό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που δεν είχε παρόντες φίλους του κόμματός τους, ποδοπατώντας, μεταξύ άλλων, εκούσια ή ακούσια, και 2 ελληνικές σημαίες στο διάβα τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ