Ο γάμος της Παπουτσάκη με τον Πέπε στην Δονούσα - iefimerida.gr

Ο γάμος της Παπουτσάκη με τον Πέπε στην Δονούσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα δείχνουν πως ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλάφα (οι φίλοι τον αποκαλούν Πεπε), τον ιδιοκτήτη του Six D.O.G.S. θα λάβει χώρα στις 24 Αυγούστου στην Δονούσα, ένα νησί που λατρεύουν και οι δυο. Και, έτσι απλά, θα σταματήσουν τα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με το «άστατο» της προσωπικής της ζωής.

Ένα απλό φόρεμα για την νύφη και κάτι εξίσου απλό για τον γαμπρό (ακόμη και βερμούδα με t-shitrt τον έχουν ικανό να φορέσει οι φίλοι του) είναι ενδεικτικό της χαλαρής διάθεσης με την οποία το ζευγάρι αντιμετωπίζει τον επικείμενο γάμο τους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η πρόταση γάμου έγινε πριν από μερικές μέρες, ενώ φίλος του γαμπρού δηλώνει «Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο γάμος θα αντέξει στο χρόνο διότι, εκτός του μεγάλος ερωτά τους, τους δένουν και άλλα πολύ βασικά πράγματα. Ο Πέπε με την Κατερίνα έχουν ίδιες απόψεις και μια ταυτόσημη ματιά απέναντι στις αξίες της ζωής. Αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με τον ίδιο τρόπο, χαίρονται με τα απλά πράγματα, είναι ακομπλεξάριστοι, δοτικοί και με σπάνια αίσθηση του χιούμορ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ