Ρέμος:«Είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά την κρίση» - iefimerida.gr

Ρέμος:«Είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά την κρίση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η νέα συνέντευξη του δημοφιλούς τραγουδιστή. Τόσο για την ειλικρίνειά του να μιλήσει για το πόσο κοντά έφτασε στο να καταστρέψει την ζωή του. Όσο και για την «αμετροέπειά» του όσον αφορά το κατά πόσο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης.

«Είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της κρίσης και στηρίζω την οικονομία αυτής της χώρας με όλη μου τη δύναμη. (...) Δεν υπάρχει διασκέδαση. Και μη γελιόμαστε από κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν Σάββατο βράδυ κάνα δύο μαγαζιά να είναι γεμάτα, ενώ ουσιαστικά δεν είναι, αφού η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδαμινή. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα είναι καθολικό. Υπάρχει πόλεμος και σε έναν πόλεμο το πρώτο που κόβεις είναι το περιττό. Το περιττό πάντα είναι η διασκέδαση. Είμαστε, λοιπόν, οι πρώτοι που έχουμε υποστεί τη μεγαλύτερη ζημία και την υφιστάμεθα καθημερινά. Όλοι οι κλάδοι, βέβαια, αλλά εμείς περισσότερο».

Αυτή είναι η πλήρης δήλωση του Αντώνη, στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε στο Metro Weekend.Εκεί που επίσης μιλάει για την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή «Θεωρώ ότι αδικήθηκα τόσο κατάφορα, που κινδύνεψα να καταστρέψω πραγματικά και την ίδια μου τη ζωή... Συνεχίζω να βλέπω μπάλα και να είμαι οπαδός του Ηρακλή, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

Ενώ σχόλια αναμένεται να προκαλέσει το κατά πόσο συμφωνεί το κοινό με την δήλωσή του ότι ποτέ δεν έχει επιδιώξει την προβολή της προσωπικής του ζωής «Σίγουρα, είναι πάρα πολύ άκομψο και ενοχλητικό να δημιουργούν καταστάσεις γύρω από την ιδιωτική σου ζωή, και μάλιστα χωρίς να το επιδιώκεις. Ποτέ μου, μα ποτέ δεν έχω επιδιώξει την προβολή της. Το ότι υπάρχει μια μερίδα του Τύπου που ασχολείται με τα προσωπικά των «επωνύμων» είναι κάτι που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο και είναι δικαίωμά τους. Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Απλώς να μην παρεμβαίνει τα όρια του κακόγουστου και της ηθικής ...Από εκεί και πέρα, παίρνουμε άλλα μέτρα. Δεν έχω δώσει δικαίωμα, όμως κοιτάω να ζω τη ζωή μου σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα. Δεν έχω κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό μου, ούτε έχω επιδιώξει να αναδείξω την ιδιωτική μου ζωή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ