Καταδικάστηκε σε 23 μήνες φυλάκιση επειδή σκότωσε με καραμπίνα τον σκύλο του - iefimerida.gr

Καταδικάστηκε σε 23 μήνες φυλάκιση επειδή σκότωσε με καραμπίνα τον σκύλο του

Καταδικάστηκε σε 23 μήνες φυλάκιση επειδή σκότωσε με καραμπίνα τον σκύλο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 23 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ένας άνδρας, κάτοικος Μαραθώνα ο οποίος βασάνιζε επαλειμμένα τον σκύλο του, μέχρι που τελικά πήρε μία καραμπίνα και τον σκότωσε.

Όπως μεταδίδει το adespoto.gr, οι αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν το γεγονός στην Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, επισημαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βίαιη συμπεριφορά, πυροβολεί άσκοπα, ενώ στο παρελθόν είχε ξανασκοτώσει ένα από τα σκυλιά του.

Τελικά οι μάρτυρες κατέθεσαν μήνυση, στο αστυνομικό τμήμα Μαραθώνα ζητώντας την αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη του δράστη. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για θανάτωση ζώου, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τελικώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τη Δευτέρα καταδικάστηκε σε 23 μήνες φυλάκιση (προς 10 ευρώ την ημέρα) και 6.200 χρηματικό πρόστιμο με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ