Βιλανόβα: «Θα χάσω σε κάθε σύγκριση με τον Γκουαρντιόλα» - iefimerida.gr

Βιλανόβα: «Θα χάσω σε κάθε σύγκριση με τον Γκουαρντιόλα»

Μπαρτσελόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τίτο Βιλανόβα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα στη θέση του Πεπ Γκουαρντιόλα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την καταλανική ομάδα.

Ο 42χρονος τεχνικός τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του πως είναι δύσκολο να επαναλάβουν τις επιτυχίες των τελευταίων ετών οι «μπλαουγκράνα», ενώ τόνισε πως θα χάσει σε κάθε σύγκριση που θα γίνει με τον προκάτοχό του. «Γνωρίζω πως θα χάσω σε κάθε σύγκριση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ομως δεν βρίσκομαι εδώ για συγκρίσεις, αλλά για να κάνω την δουλειά μου. Εχουμε την ευκαιρία να επαναλάβουμε τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών, όμως θα είναι πού δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο νέος τεχνικός των Καταλανών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άριστη σχέση του με τον Γκουαρντιόλα:

«Στα πέντε χρόνια συνεργασίας μας, δεν ανταλλάξαμε καμία κακή κουβέντα ούτε είχαμε κάποια διαφωνία, παρά το γεγονός πως περνούσαμε πολλές ώρες μαζί την ημέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ