«Μαμά, μη μεγαλώνεις το στήθος σου. Θα πεθάνεις», ζητούν τα έξι αδέλφια [εικόνες] - iefimerida.gr

«Μαμά, μη μεγαλώνεις το στήθος σου. Θα πεθάνεις», ζητούν τα έξι αδέλφια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος της 44χρονης Λέισι Γουάιλντ από το Μαϊάμι είναι να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος στο πλανήτη. Και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει, ακόμη και αν της στοιχίσει την ζωή της. Το μόνο που μπορεί να την μεταπείσει είναι οι κραυγές αγωνίας των έξι παιδιών της.

«Αν καταφέρω και τα κάνω μεγέθους 3Μ, τότε θα μπω στο top 5 των μοντέλων με το μεγαλύτερο στήθος παγκοσμίως. Κάτι μου θα μεγαλώσει την φήμη μου και την δυνατότητά μου να κερδίζω χρήματα, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να μεγαλώσουν με οικονομική άνεση». Αυτή είναι η αιτιολογία της Γουάιλντ, το αληθινό όνομα της οποίας είναι Πόλα Σίμοντς.

Όπως είναι προφανές, το κορίτσι δεν δουλεύει σε τράπεζα, αλλά ως γυμνό μοντέλο σε επιδείξεις, φωτογραφήσεις και οπουδήποτε αλλού ένα μεγάλο στήθος μπορεί να φανεί χρήσιμο. Ενώ παλιότερα ήταν και χορεύτρια στο Λας Βέγκας.

Ουσιαστικά, αν το δεις με ψύχραιμο μάτι, η Γουάιλντ απλά προσπαθεί να προσφέρει στα παιδιά της ότι εκείνη δεν είχε ποτέ «Όταν μεγάλωνα, εγώ και τα 5 αδέλφια μου, η μητέρα μου ήταν τόσο φτωχή που δεν είχαμε ηλεκτρισμό και τρεχούμενο νερό. Δεν θέλω να περάσουν το ίδιο πράγμα τα παιδιά μου. Θέλω να τα στείλω πανεπιστήμιο. Και επειδή είμαι ήδη 44, έχω λίγο χρόνο. Θα κάνω την εγχείριση. Ότι και να μου κοστίσει».

«Μαμά, μη μεγαλώνεις το στήθος σου. Θα πεθάνεις», ζητούν τα έξι αδέλφια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αυτή θα είναι η 13η αυξητική που θα κάνει στην σειρά η Πόλα, παρόλο που οι πλαστικοί χειρούργοι την προειδοποιούν πως το δέρμα στο στήθος της είναι πλέον τόσο λεπτό που δεν αντέχει άλλη ταλαιπωρία.

Ενώ και τα παιδιά της -οι συμμαθητές των οποίων τα πειράζουν συνέχεια στο σχολείο εξαιτίας του στήθους της μητέρας τους (ή της ζητάνε να γίνει φίλη τους στο facebook)- της εξηγούν ότι προτιμούν να την έχουν κοντά τους ζωντανή. Και ας μην έχουν φως ή νερό σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ