Φούρνο, σπα και πλανητάριο ζήτησε παρουσιάστρια στο νέο της γραφείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Φούρνο, σπα και πλανητάριο ζήτησε παρουσιάστρια στο νέο της γραφείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την θεαματική πτώση της Όπρα Γουίνφρει, η Τάιρα Μπανκς είναι η νέα βασίλισσα της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Και ως τέτοια, δικαιούται να φτιάξει το νέο γραφείο της, συνολικής έκτασης 30.000 τ.μ., όπως νομίζει.

Το κτίριο που θα στεγάσει τα νέα γραφεία της εταιρίας παραγωγής της Τάιρα Μπάνκς βρίσκεται στην Avenue D, μια κακόφημη περιοχή της Νέας Υόρκης. Και ο λόγος που θα έχει όλα αυτά τα «καλούδια», είναι επειδή θα συστεγάζεται με το Lower Eastside Girls Club, μια οργάνωση που βοηθάει κορίτσια ηλικίας 8-23 ετών που προέρχονται από τις πιο φτωχές οικογένειες της περιοχή.

Φούρνο, σπα και πλανητάριο ζήτησε παρουσιάστρια στο νέο της γραφείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάτι που σημαίνει ότι η Τάιρα θα χρησιμοποιεί τις υπέροχες νέες εγκαταστάσεις της ταυτόχρονα με τα φτωχά κορίτσια. Ενώ σκοπεύει το γραφείο της, που θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο, να είναι επίσης ανοιχτό σε αυτές, ώστε να αποτελέσει μια διαρκής έμπνευση για το τι μπορούν να πετύχουν.

Φούρνο, σπα και πλανητάριο ζήτησε παρουσιάστρια στο νέο της γραφείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ