Καρατζαφέρης: Ο δεύτερος της Κυριακής θα γίνει πρωθυπουργός τα Χριστούγεννα! - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Ο δεύτερος της Κυριακής θα γίνει πρωθυπουργός τα Χριστούγεννα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρχηγός του κόμματος που θα αναδειχθεί δεύτερο την Κυριακή θα είναι ο «πρωθυπουργός των Χριστουγέννων», διότι ο νικητής δεν θα μπορέσει να αντέξει περισσότερους μήνες στον πρωθυπουργικό θώκο! Αυτή την πρόβλεψη διατύπωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Sky», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε πως ούτε ο Αντώνης Σαμαράς – αν γίνει πρωθυπουργός- θα αντέξει την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα τα καταφέρει, εάν κυβερνήσει τώρα. Ο δεύτερος της εκλογικής «κούρσας» που θα διεξαχθεί την Κυριακή θα είναι ο «πρωθυπουργός των Χριστουγέννων», είπε χαρακτηριστικά.

Η ατάκα του ασφαλώς θυμίζει ορισμένες φράσεις, οι οποίες είναι συνηθισμένες – στους φίλαθλους κύκλους- και αφορούν σε προβλέψεις περί βραχύβιας θητείας προπονητών που αναλαμβάνουν ομάδες σε θερινές περιόδους: «Δεν θα προλάβει την παρέλαση», «δεν τη βγάζει μέχρι τα Χριστούγεννα», «θα επιβιώσει όσο και οι γαλοπούλες»!...

Κατά τα άλλα, ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι η ελληνική κοινωνία βομβαρδίζεται από ψευτοδιλήμματα, με στόχο να οδηγηθούν οι ψηφοφόροι στις κάλπες «σαν τα πρόβατα». Χαρακτήρισε ακόμη «αστεία» τα «περί επαναδιαπραγμάτευσης και μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου».

Επανέλαβε τη θέση ότι μοναδική σωτήρια λύση θα ήταν η συμμαχία του Νότου και η αναμόρφωση του ευρώ, με μία «κλειδωμένη» ισοτιμία με το δολάριο για 10 χρόνια.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή και τόνισε ότι θα βοηθήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ