Διευθύντρια σχολείου τιμωρεί σαδιστικά τα παιδιά όταν αγγίζονται - iefimerida.gr

Διευθύντρια σχολείου τιμωρεί σαδιστικά τα παιδιά όταν αγγίζονται

Διευθύντρια σχολείου τιμωρεί σαδιστικά τα παιδιά όταν αγγίζονται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκειμένου να αποτρέψουν τις ακραίες συμπεριφορές των νταήδων που παρενοχλούν μικρότερα παιδιά στα σχολεία, οι αρμόδιες αρχές προέβησαν σε ορισμένες ενέργειες, όπως η αποζημίωση των θυμάτων κακοποίησης. Στο άλλο άκρο όμως έφτασε μία διευθύντρια δημοτικού σχολείου στη Μελβούρνη, η οποία έχει απαγορεύσει κάθε είδους σωματική επαφή στο σχολείο, ενω τιμωρεί σαδιστικά τα παιδιά που παραβαίνουν τον παράλογο κανόνα.

Η διευθύντρια του σχολείου Mt Martha Primary School Judy Beckworth, απαγορεύει αυστηρά στα παιδιά να αγγίζουν το ένα το άλλο, ούτε και να παίζουν σπορ και άλλα ομαδικά παιχνίδια στα οποία υπάρχει κίνδυνος να έρθουν σε επαφή.

Στην περίπτωση που θα παρακούσει κάποιο παιδί τις εντολές της, το περιμένει εξεφτελιστική παραδειγματική τιμωρία, όπως για παράδειγμα όταν υποχρέωσε ένα μαθητή να περπατήσει πέντε φορές γύρω από το σχολείο, με συνοδεία, τιμωρώντας τον επειδή αγκάλιασε έναν συμμαθητή του που σπάραζε από τον πόνο γιατί είχε βγάλει τον ώμο του.

Η μητέρα του τραυματισμένου παιδιού, φανερά αγανακτισμένη, δήλωσε ότι η τιμωρία για μια ανθρώπινη χειρονομία και εκδήλωση συμπόνιας είναι πραγματικά απαράδεκτη.

Πέραν όμως των παρανοϊκών εντολών, διέρρευσαν πληροφορίες, ότι η συγκεκριμένη διευθύντρια, αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά από τους γονείς, υποτίθεται για έξοδα του σχολείου, όπως για χαρτί υγείας, χαρτομάντηλα καθώς και για να επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιούν το γήπεδο.

Ο πολιτειακός υπουργός Παιδείας αρνήθηκε να επέμβει, λέγοντας ότι «τα σχολεία μπορούν να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική», ευχόμενος να «υπερτερήσει η λογική»

Δεν ήταν εντούτοις η ίδια η στάση της κυβέρνησης, που έδωσε εντολή να εξεταστεί η διευθύντρια απο ψυχολόγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ