Ισοφάρισαν οι Μαϊάμι Χιτ με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισοφάρισαν οι Μαϊάμι Χιτ με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν 100-96 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με κορυφαίο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας που είχε η Οκλαχόμα και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Το Μαϊάμι ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και κατάφερε να πάρει από τα πρώτα λεπτά προβάδισμα πάνω από 10 πόντους, το οποίο διατήρησε έως και την τελευταία περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αν και βρέθηκαν πίσω με 15 πόντους στα μισά του τρίτου 12λεπτου. Ο Κέβιν Ντουράντ, που πέτυχε 32 πόντους, αστόχησε σε δίποντο, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει (98-96) και ο Τζέιμς δεν έχασε την ευκαιρία με δύο βολές να δώσει τη νίκη στο Μαϊάμι. Εκτός του «βασιλιά», ο Ντουέιν Ουέιντ είχε 24 πόντους, ο Σέιν Μπατίερ πέτυχε 17 πόντους με πέντε τρίποντα, ενώ ο Κρις Μπος είχε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ο επόμενος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στην έδρα του Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ