Διαζύγιο 115 χρόνια μετά το πρώτο τους φιλί! [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαζύγιο 115 χρόνια μετά το πρώτο τους φιλί! [εικόνες]

Διαζύγιο 115 χρόνια μετά το πρώτο φιλί! [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν ζευγάρι από τα παιδικά τους χρόνια και ο κόσμος έλεγε πως πρόκειται για τον μακροβιότερο έρωτα της σύγχρονης ιστορίας. Όλα τα ωραία, όμως, κάποτε μπορεί να τελειώσουν...

Η Μπίμπι και ο Πόλντ ζουν μαζί από την ημέρα που γεννήθηκαν σε ζωολογικό κήπο της Αυστρίας. Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ιστορίες των υπαλλήλων του πάρκου οι συμπαθέστατες, τεράστιες, χελώνες είναι ζευγάρι εδώ και 115 χρόνια.

Μόλις χτες, όμως, έκπληκτοι οι εργαζόμενοι του Reptilienzoo Happ είδαν την Μπίμπι να επιτίθεται έξαλλη στον Πόλντι και να δαγκώνει ένα κομμάτι του οστέινου θώρακά του.

«Έγινε απόλυτα σαφές ότι δεν αντέχουν πια να βλέπει ο ένας τον άλλο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και άλλαξε η σχέση τους. Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι στον κόσμο και σίγουρα οι μακροβιότεροι εραστές του πλανήτη», λέει με μεγάλη στεναχώρια η διευθύντρια του ζωολογικού πάρκου, Χέλγκα Χαπ.

Το «διαζύγιο» προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον πάρκο διότι ο έρωτας της Μπίμπι και του Πόλντι ήταν ο κύριος πόλος έλξης τουριστών! Για τον λόγο αυτό άλλωστε η διοίκηση προσέλαβε ειδικούς κτηνιάτρους προκειμένου να φέρουν ξανά τις δύο χελώνες κοντά...

Προς το παρόν ωστόσο τσακώνονται τόσο άγρια ώστε οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να τις τοποθετήσουν σε χωριστές αυλές. Ήδη η θηλυκή έσερνε και τοποθετούσε εμπόδια ανάμεσά τους και οι κτηνίατροι είπαν πως είναι τόσο θυμωμένη ώστε υπάρχει φόβος ακόμη και να αλληλοσκοτωθούν (το κάθε ερπετό ζυγίζει 100 κιλά).

Για να τεστάρουν μάλιστα εάν έχει καταλαγιάσει λίγο ο θυμός της Μπίμπι, της έδωσαν αφροδισιακά και έφτιαξαν στην αυλή τους ένα ομοίωμα με τη μυρωδιά του Πόλντι το οποίο, όμως, εκείνη αγνόησε επιδεικτικά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ