Ξέθαψε τον γκάγκστερ που σκότωσε την Μονρόε γιατί φοβάται το FBI! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξέθαψε τον γκάγκστερ που σκότωσε την Μονρόε γιατί φοβάται το FBI! [εικόνες]

Ξέθαψε τον γκάγκστερ που σκότωσε την Μονρόε γιατί φοβάται το FBI! [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διαβόητος δολοφόνος του Σικάγου -ο οποίος εμπλέκεται στον θάνατο της θρυλικής πρωταγωνίστριας- Φρανκ ο Γερμανός... δεν θα ησυχάσει ποτέ, κυρίως επειδή η κόρη του έχει πάθει εμμονή με τα σενάρια συνωμοσίας που την στοιχειώνουν μισό αιώνα τώρα.

Το πτώμα του αδίστακτου δολοφόνου Φράνσις Τζον Σβάις, γνωστού στον υπόκοσμο του οργανωμένου εγκλήματος ως Φρανκ ο Γερμανός, ανασύρθηκε από την τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο του Σικάγου και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται πλέον!

Η κόρη του, Νόρα Σβάις, η οποία πρωταγωνιστεί μάλιστα στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Οι γυναίκες των γκάγκστερ του Σικάγου», έχει πάθει εμμονή με το σενάριο συνωμοσίας που θέλει το FBI να σχεδιάζει την κλοπή του πτώματος προκειμένου να εξαφανίσει και την παραμικρή πιθανότητα αποκάλυψης της εμπλοκής του εκτελεστή στην δολοφονία (5/8/1962) της Μέριλιν Μονρόε που «παρήγγειλε» η οικογένεια Κένεντι (λόγω της σχέσης της με τον Ρόμπερτ και τον JFK) με την συνεργασία του φίλου της Φρανκ Σινάτρα (ο οποίος της είχε δώσει τα κλειδιά απομονωμένης έπαυλής του για να συναντά τον JFK)!

Ο γκάγκστερ πέθανε στην φυλακή το 2008 -από την επάρατο νόσο- περιμένοντας να δικαστεί για τη δολοφονία δύο ανθρώπων ο ένας εκ των οποίων ήταν μάρτυρας υπό προστασία σε ομοσπονδιακή υπόθεση.

Η Νόρα Σβάις θέλει να κάνει εξετάσεις DNA στο πτώμα του πατέρα της διότι πιστεύει ότι το αληθινό πτώμα το έχει κλέψει το FBI.

«Μια μέρα μου τηλεφώνησε το γραφείο τελετών και μου είπε ότι θα έπρεπε να αναβάλουμε την ταφή γιατί 'λυπούμαστε αλλά οι ομοσπονδιακοί πράκτορες μόλις ήρθαν και κατάσχεσαν το πτώμα του», λέει σήμερα η ίδια και επικαλείται δημοσίευμα των The Chicago Sun-Times σύμφωνα με το οποίο η κηδεία καθυστέρησε σημαντικά επειδή ο ιατροδικαστής ήθελε μία ακόμη ευκαιρία να εξετάσει το πτώμα...

Σε περίπτωση πάντως που η εξέταση του DNA αποδείξει ότι το πτώμα ανήκει στον πατέρα της, η Νόρα θα το αποτεφρώσει και θα πάρει τις στάχτες του μαζί της στην Φλόριντα.

Οι συγγενείς της λένε ότι έχει διαταραχτεί η ψυχική της υγεία ενώ πολλοί έχουν ενοχληθεί από τις δηλώσεις της στα media ότι ο μπαμπάς της ήταν «πολύ καλός άνθρωπος και δεν είχε σκοτώσει κανέναν».

Σύμφωνα βέβαια με τους The Sun-Times ο «Γερμανός» ήταν φόβος και τρόμος ακόμη και για διαβόητους γκάγκστερ της εποχής ενώ το FBI πίστευε πως ήταν ψυχοπαθής και στην «πιάτσα» τον φώναζαν «Το καρύδι»...

«Ο πατέρας μου δεν σκότωσε την Μέριλιν Μονρόε, ούτε κανέναν άλλο. Ήταν τόσο αριστοκράτης! Έπινα σαμπάνια Dom Pérignon από τότε που ήμουν 5 ετών! Όταν βγαίναμε έξω έλεγε στους φίλους του: σας γνωρίζω τον αληθινό μου γιο, το μόνο που της λείπει είναι τα μπαλάκια. Σε όλα τα άλλα, όμως, είναι πραγματικός άντρας», λέει περήφανη η Νόρα Σβάις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ