Ο βασιλόφρων Γεώργιος Παπαδόπουλος, λέει πως είναι η μόνη μας ελπίδα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο βασιλόφρων Γεώργιος Παπαδόπουλος, λέει πως είναι η μόνη μας ελπίδα! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταξύ των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού είναι και η Εθνική Ελπίδα, η οποία παρουσιάζεται ως... η μόνη ελπίδα των Ελλήνων. Του κομματικού σχηματισμού ηγείται και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος του Γεωργίου ο οποίος δηλώνει... βασιλόφρων.

Στην ρητορική του κόμματος των βασιλοφρόνων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία είναι η προάσπιση της εθνικής ταυτότητας η οποία όπως λένε απειλείται από ξένα συμφέροντα, ενώ προτάσσουν την ιδεολογία τους ως καθαρά ελληνική «μακρυά από ξενόφερτα ιδεολογήματα».

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος καλεί όλους τους Έλληνες να επιλέξουν στις εκλογές την Εθνική Ελπίδα, διότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας η οποία απειλείται από την Παγκοσμιοποίηση. «Η Εθνική Ελπίδα είναι η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων» λέει ο πρόεδρος του κόμματος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ