Το Antinews προβλέπει σεισμό, τσουνάμι και νίκη της ΝΔ με διαφορά 3,8 έως 4% - iefimerida.gr

Το Antinews προβλέπει σεισμό, τσουνάμι και νίκη της ΝΔ με διαφορά 3,8 έως 4%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου προεξοφλεί το antinews.gr, με άρθρο του στο οποίο αλληγορικά έχει βάλει τον τίτλο «Γαλάζιο τσουνάμι ύστερα από... σεισμό 3,8 – 4% Ρίχτερ».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα που είναι γνωστή για τις «γαλάζιες» θέσεις της θεωρεί κάτι παραπάνω από βέβαιη τη νίκη της ΝΔ και μιλάει με όρους... σεισμολογίας για να δώσει έμφαση αλλά και για να μην «καταστρατηγεί» την απαγόρευση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων. «Την Κυριακή ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει και πάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά και γράφει με νόημα ότι όλα τα Ινστιτούτα -υποννοώντας ίσως εταιρείες δημοσκοπήσεων- αναφέρουν ότι ο «σεισμός» έχει «κλειδώσει» μεταξύ 3,8% και 4% υπέρ της ΝΔ προφανώς.

Διαβάστε το κείμενο:

Ταρακουνήθηκε πριν λίγες ημέρες η Ρόδος από σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ.

Οι τελευταίες προβλέψεις των σεισμολόγων, αναφέρουν, στο μεταξύ, ότι την Κυριακή ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει και πάλι αλλά όχι από τα ... ανατολικά και τις περιοχές του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, όπως περίμεναν πολλοί, αλλά από τα ...δυτικά αυτήν την φορά.

Όλα τα Ινστιτούτα που καταγράφουν τις σεισμικές δονήσεις και μετακινήσεις στο υπέδαφος αναφέρουν ότι έχει κλειδώσει ένας σεισμός μεταξύ 3,8% και 4% Ρίχτερ.

Ήδη, μόλις την Τετάρτη το απόγευμα, μια σεισμική δόνηση... 3,8 Ρίχτερ στην Ηλεία έδωσε το σύνθημα για το τι θα συμβεί σε τρεις ημέρες.

Άλλοι πάλι λένε ότι θα είναι ήπιος σεισμός που απλά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Τελευταία πρόβλεψη από το σύστημα ΒΑΝ λέει ότι γαλάζιο τσουνάμι από δυτικά έρχεται ακάθεκτο, όχι για να καταστρέψει αλλά για να επαναφέρει την τάξη στο διαταραγμένο οικοσύστημα της Ελλάδας.

Μένει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις τους καθώς κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ