Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες]

Πριν δύο εβδομάδες η τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους αρραβωνιάστηκε με τον καλό της, Λίαμ Χέμσγουορθ, ωστόσο ο μέλλων σύζυγός της μάλλον δε θα πρέπει να νιώθει ήσυχος ότι έδεσε το γάιδαρό του, καθώς η τραγουδίστρια πιάστηκε στα πράσα από παπαράτσι να έχει έρθει απαγορευτικά κοντά με το φίλο και βοηθό της Τσέιν Τόμας.

Η 19χρονη σταρ της Ντίσνεϊ βρέθηκε στο Μαϊάμι για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο φακός την τσάκωσε να φλερτάρει ασύστολα στην πισίνα με τον Τόμας, με τα πρόσωπά τους πολύ κοντά το ένα στο άλλο, ενώ κοιτάζονταν στα μάτια και χαζογελούσαν. Μάλιστα, κάποιες στιγμές ο νεαρός φαινόταν να χαϊδεύει το μπούτι της Μάιλι κάτω από το νερό και να την κοιτά προκλητικά.

H ίδια πάντως επιχείρησε να θέσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση, γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Δηλαδή τώρα επειδή αρραβωνιάστηκα δεν θα μπορώ να έχω φίλους του αντίθετου φύλου; Αγαπώ τον αρραβωνιαστικό μου και με αγαπά κι εκείνος. Τα υπόλοιπα είναι βλακείες. Θα ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί και κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει».







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ