Τον Σόιμπλε τον ενοχλούν και τα κότερα των πλουσίων Ελλήνων - iefimerida.gr

Τον Σόιμπλε τον ενοχλούν και τα κότερα των πλουσίων Ελλήνων

Τον Σόιμπλε τον ενοχλούν και τα κότερα των πλουσίων Ελλήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε νιώθει συμπόνοια για τους φτωχούς Ελληνες που υποφέρουν, σε αντίθεση με τους πλούσιους συμπατριώτες μας που έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους. Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Stern» στην οποία ειρωνεύεται και προειδοποιεί για σκληρά μέτρα.

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών τονίζει στη συνέντευξή του ότι ο λόγος για τον οποίο ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε σε επίπεδα Ισπανίας είναι για να γίνει η χώρα μας ξανά ανταγωνιστική.

Με ειρωνικό ύφος πάντως υπογραμμίζει ότι η μείωση των κατώτατων μισθών δεν είναι εύκολη υπόθεση στην Ελλάδα «όπου υπάρχουν τόσο πολλοί ιδιοκτήτες θαλαμηγών», εννοώντας, πιθανόν, ότι τα αποκτηθέντα κότερα είναι προϊόν μαύρου χρήματος ή διαφθοράς.

Ο Σόιμπλε δηλώνει ότι δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές από τις επικείμενες εκλογές «στις οποίες οι Ελληνες θα ψηφίσουν ελεύθερα ό,τι θέλουν». «Οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πραγματική κατάσταση της χώρας, η οποία βρίσκεται σε οδυνηρή κρίση εξαιτίας λανθασμένης οικονομικής πολιτικής επί δεκαετίες» τονίζει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών και επιμένει ότι οι Ελληνες πρέπει να λάβουν σκληρά μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ