Τρία χρόνια φυλάκιση για την πριγκίπισσα Ζήνα [εικόνες+ βίντεο] - iefimerida.gr

Τρία χρόνια φυλάκιση για την πριγκίπισσα Ζήνα [εικόνες+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοχη σε όλες τις κατηγορίες δήλωσε στο δικαστήριο ότι είναι η δημοφιλής ηθοποιός Λούσι Λόουλες, η οποία είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο μαζί με άλλα πέντε μέλη της Greenpeace για κατάληψη πλοίου της Shell, το οποίο απέπλεε για την Αρκτική. Η ποινή της θα καθοριστεί τον Σεπτέμβριο με πιο πιθανή αυτή των τριών χρόνων φυλάκισης.

Η 44χρονη Νεοζηλανδή, γνωστή στο ελληνικό κοινό από την μακροχρόνια «θητεία» της ως πριγκίπισσα Ζήνα (και πιο πρόσφατα από την συμμετοχή της στο Σπάρτακο) έβαλε τους δικηγόρους της να μειώσουν ήδη τις κατηγορίες από διάρρηξη σε κατάληψη.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να καταφέρει να μειώσει και άλλο την ποινή της κάτω από τα τρία χρόνια που προβλέπει ο νόμος. Ένα διάστημα των οποίων θα αναγκαστεί να τα περάσει στις φυλακές του Όκλαντ.

Όλα αυτά ως συνέπεια της απόφασής της να περάσει 4 ολόκληρες μέρες πάνω στο ναυλωμένο από την Shell πλοίο Noble Discoverer, το οποίο θα απέπλεε για την Αρκτική με στόχο τη διάνοιξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ